Malvazija

  • Letnik: 2017
  • Ekološka pridelava
  • Zorenje: v inox cisterni, 6 mesecev
  • Nefiltrirano in naravno bistreno
  • Količina: 0,75 L

Malvazija maceracija

 

Malvazija maceracija

  • Letnik: 2015
  • Ekološka pridelava
  • Maceracija: 60 dni, nekontrolirana temperatura,
    3 krat dnevno ročno potapljanje klobuka in mešanje
  • Zorenje: v rabljenih hrastovih sodih, 18 mesecev
  • Nefiltrirano in naravno bistreno
  • Količina: 0,75 L

 

Belo maceracija

  • Letnik: 2015
  • Ekološka pridelava
  • Sorte: malvazija, sivi pinot in muškat
  • Maceracija: 60 dni, nekontrolirana temperatura,
    3 krat dnevno ročno potapljanje klobuka in mešanje
  • Zorenje: v rabljenih hrastovih sodih, 24 mesecev
  • Nefiltrirano in naravno bistreno
  • Količina: 0,75 L

 

Natural bubbles

  • Letnik: 2017
  • Ekološka pridelava
  • Sorte in metoda: malvazija in chardonnay
  • Naravno peneče vino
  • Količina: 0,75 L

 

Natural bubbles rosé

  • Letnik: 2017
  • Ekološka pridelava
  • Sorte in metoda: refošk in merlot
  • Naravno peneče vino
  • Količina: 0,75 L

 

Rdeče

  • Letnik: 2015
  • Ekološka pridelava
  • Sorte: cabernet sauvignon, merlot, syrah in refošk
  • Maceracija: 35 dni
  • Zorenje: 36 mesecev v rabljenih hrastovih sodih
  • Nefiltrirano in naravno bistreno
  • Količina: 0,75 L

 

Damigiana

  • Letnik: 2015
  • Ekološka pridelava
  • Sorta: malvazija in rumeni muškat, vino iz sušenega grozdja,
    sušenje v zabojčkih do januarja
  • Zorenje: fermentacija in zorenje 12 mesecev
    v rabljenih hrastovih sodih
  • Nefiltrirano in naravno bistreno
  • Količina: 0,375 L

 

Refošk

  • Letnik 2016 je v pripravi!